Herstelwerkzaamheden M351 12 juli t/m 14 juli 2021

Provincie Friesland start herstelwerkzaamheden aan de N351. Vorig jaar mei/juni voerden zij groot onderhoud uitgevoerd aan deze provinciale weg het gedeelte Makkinga tot Oldeberkoop.

Hierbij zijn op de rotonde Makkinga en de rotonde Oldeberkoop ook een nieuwe asfalt deklaag aangebracht.

Afgelopen voorjaar is gebleken dat op beide rotondes de deklaag schade gaat vertonen in de vorm van rafeling, loslaten van steentjes. Gemeente Weststellingwerf besloot uit veiligheid de deklagen op beide genoemde rotondes op korte termijn te vervangen. Dit gebeurt, indien mogelijk, voor de bouwvak noord, dus voor 24 juli 2021.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd in 3 nachten van 19.00 uur tot 06.00 uur. Het vervangen van de deklagen staat voorlopig gepland op maandag 12 juli t/m woensdag 14 juli van 19.00 tot 06.00 uur

Tijdens de werkzaamheden zijn beide rotondes gelijktijdig afgesloten. Het doorgaande verkeer op de N351 tussen Oosterwolde en Wolvega zal worden omgeleid via Donkerbroek en Heerenveen over de N381, de N380 en de A32. Route naar Oldeberkoop zal worden aangegeven via de N353.

Over de definitieve data van de werkzaamheden leest u hier binnenkort meer.

Het complete bericht van de gemeente:

Gepubliceerd door hanvank

Smul graag samen met vrienden van lekker eten • Nies en lach te hard • Fifty-something • Houd van spotlights en microfoon • Draag zorgvuldige milieu-omgang uit

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: